Sara Hedaya Hanım Kimdir? ‘’Payitaht Abdülhamid’’


2017 Mart ayında yayına başlayan Payitaht Abdülhamid dizisinde İngiliz asıllı Yahudi ve Yeni Dünya Düzenini oluşturanların ajanıdır.

Filistin’de bir İsrail devleti kurmak için Theodor Herzl ile birlikte çalışmalar yapmıştır. Sara Hedeya tarihte var olmayan hayali bir karakter olduğu düşünülse de o dönem ki Yeni Dünya Nizamı kurucuları tarafından yetiştirilen bayan casusların olduğu bilinmektedir.

Siyonizm’i ve Osmanlı Devleti padişahı Sultan II. Abdülhamid’i devirmek isteyen Jön Türkleri daha iyi anlamak için Emanuel Karasu KimdirTheodor Herzl Kimdir, Mahmut Paşa Kimdir ve Prens Sabahattin Kimdir adlı makalelerimizi okumanızı tavsiye ederiz.
sara hedeya kimdir?
Payitaht Abdülhamid dizisinde Sara Hedaya Hanım
Sara Hedeya Kimdir?, Siyonist Ajan Sara Hedaya Kimdir?,

Yorumlar

  1. Sara Hedeya payitahttaki en güzel kadın. rolünü çok iyi yapıyor o zamanlar Sara gibi böyle sinsi ajanların olması üzücü

    YanıtlaSil
  2. Diziyi zevkle izliyorum, Sara diye bilinen kadin aslinda Sarah Aaronsohn dir kendisi. Ingilizlerin kendileri koyduklari bir casus di. Ermenileri kullandilar, kendi insanlarini kullandilar. Tarihi bilmeyen bir kisi icin bayagi birsey ogreniyorum bu diziden. Hollanda da dogudum, ozel sorunlardan dolayi tarihi ogrenmeye firsatim olmadi, anladigim kadariyla da Turkiyede ki tarih kitaplarinda bir suru yalanlar yazilmis. Bunun altinda da bir isim cikar ortaya, Ataturk. Ezan Turkce okunsun diye de Ismetin isi. Biz ne zaman ozumuze donecez? Ne zaman bir halk olup birlikte kendimizi sevmeyi ogrenecez? Turkun dostu Turkdur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sarah hedaya karakterini canlandıran oyuncunun gerçek ismini biliyor musunuz?

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar

Niğbolu Savaşı Ve Yıldırım Bayezid'in İstanbul Kuşatmaları

Emanuel Karasu Kimdir?

http://www.iyisayfa.net/